LAUANTAI 6.8.

LAUANTAI 6.8. 2022

10.00  VUOSISADAN HÄÄT - tekijävieraana näyttelijä Outi Mäenpää! Outia jututtaa Tertta Saarikko.

12.00  PIEMONTEN TRYFFELINMETSÄSTÄJÄT

14.00  RUUSUNTEKIJÄ

16.30  KARAOKEPARATIISI - tekijävieraina ohjaaja Einari Paakkanen ja tuottaja Marianne Mäkelä!

18.15  KARAOKE ESILAULAJINEEN KINON PIHASSA, TERVETULOA! KANELIÄSSÄ PALVELEE, MYÖS ANNISKELU! Karaokea vetää Pauliina Hintsanen / Laulumo.

19.30  SIENIRETKI (ex 'SIKA SÄKISSÄ' :) - TULIKUUMAN SYYSUUTUUDEN YLLÄTYSENNAKKO! - tekijävieraana ohjaaja JP Siili, tuottaja Severi Koivusalo & säveltäjä Tuomas Kantelinen! ;)

 

< - - PERJANTAIN 5.8. OHJELMA                    SUNNUNTAIN 7.8. OHJELMA - - >

 

Lipunmyynti on alkanut!    

Nettilipun kautta löydät:  

- Näytöskohtaiset liput (10€/kpl)  

- 10 näytöksen sarjaliput (75€)  

SARJALIPUN KÄYTTÖOHJE:  

- Osta 10x sarjalippusi Nettilipun kautta. Sen jälkeen voit:  

a. käydä Kinossa vaihtamassa sarjalippusi näytöskohtaisiin lippuihin  

b. meilata Kinoon kopio sähköpostitse tulleesta sarjalipusta sekä omat leffavalinnat. Saat paluupostissa näytöskohtaisia lippuja, jotka voit näyttää puhelimen ruudulta sisään tullessa!   

Sarjalippu (10 elokuvaa = 75€) ei ole henkilökohtainen, eli sitä voi käyttää yhdessä myös perhe tai ystäväjoukko.

10.00 VUOSISADAN HÄÄT

Suomi 2021 / K12 / 1h 27min

Ohjaus: Marja Pyykkö

Rooleissa: Outi Mäenpää, Mikko Leppilampi, Lauri Maijala, Matleena Kuusniemi

HUOM! Tekijävieraana näyttelijä Outi Mäenpää, jota jututtaa elokuvan lopuksi Tertta Saarikko!

Kun ex-mies kutsuu Viima von Ausgezeichnetin häihinsä, on tämän tunnetun julkkispsykiatrin pidettävä kiinni maineestaan ja vakuutettavan kaikki siitä, että hänellä pyyhkii paremmin kuin koskaan ja hänellä on parhain mies rinnallaan. Täytyy löytää siis deitti häitä varten. Tilanne kehkeytyy epätoivoiseksi. Miehiä on Viiman elämässä ollut rutkastikin, mutta hyvää ei tunnu löytyvän. Pääosaa mehukkaasti näyttelevä iki-ihana Outi Mäenpää on Ilokuvan yleisöllekin jo enemmän kuin tuttu, mutta eihän hänestä saa tarpeekseen.

Levittäjä: SF Studios, kiitos!

Liput täältä!

 

12.00 PIEMONTEN TRYFFELINMETSÄSTÄJÄT

Italia, Iso-Britannia 2020 / S / 1h 24min (DOKUMENTTI)

Ohjaus: Michael Dweck, Gregory Kershaw

Harvinainen, himottu ja rakastettu valkotryffeli Alba on ympärin maailman äärimmäisen kysytty sieni. Siitä maksetaan suuria summia ja sitä nautiskellaan hartaasti ja jopa rituaalisin menoin. Mutta mistä se tulee? Italian Piemonten metsissä joukko yli 70-vuotiaita miehiä kuluttavat kaikki päivänsä etsien koiriensa kanssa tuota haluttua tryffeliä. He nautiskelevat elämän yksinkertaisista iloista ilman turhaa hössötystä. Sanotaan, että koira on ihmisen paras ystävä ja tässä tapauksessa se on aivan totta.

Levittäjä: Cinema Mondo - kiitos!

Liput täältä!

14.00 RUUSUNTEKIJÄ ( La fine fleur)

Ranska 2021 / K7 / 1h 36min

Ohjaus: Pierre Pinaud

Rooleissa: Catherine Frot

Taattua ranskalaista draamakomediaa. Ruusunjalostaja Eve on omistanut koko elämänsä ruusuille. Jokainen ruusu on rakkaudella kasvatettu ja vain kauneimmat ja parhaimmat kelpaavat. Hänen elämäntyönsä on kuitenkin vaarassa taloudellisten vaikeuksien takia. Avuksi on palkattu yhteiskunnan syrjäytyneitä yksilöitä, jotka kaikista ennakkoepäilyksistä huolimatta ovatkin suuremmaksi avuksi kuin kukaan olisi osannut kuvitellakaan.

Levittäjä: Cinema Mondo - kiitos! ♥

Liput täältä!

16.30 KARAOKEPARATIISI

Suomi 2022 / S / 1h 25min (DOKUMENTTI)

Ohjaus Einari Paakkanen

HUOM! Tekijävieraina näytöksessä ohjaaja Einari Paakkanen ja tuottaja Marianne Mäkelä!

Suomalaiset ovat tunnetusti aika sisäänpäinsuuntautuneita, eikä tunteita uskalleta näyttää ja vielä vähemmän niistä puhutaan, sen sijaan laulamme tunteemme karaoken avulla ventovieraille ihmisille. Tunnerikas dokumenttielokuva seuraa suomalaisia karaokeharrastajia ympäri maan ja paljastaa todellisen ihmisen laulun takana. Matkaan mahtuu itkua ja naurua ja johan se alkaa itseäänkin laulattaa lopulta. Karaokeparatiisi on loistelias läpileikkaus suomalaisesta kulttuurista.

Näytöksen jälkeen karaokehetki Kinon pihassa klo 18.15-19.30. Tule vetäisemään oma bravuurisi tai nautiskele anniskelusta ja muiden esityksistä! Pihakaraokeen vapaa pääsy, Kaneliässä palvelee!

Levittäjä: Aurora Studios - kiitos!

Liput täältä!

19.30 SIENIRETKI

Tulikuuman syysuutuuden ennakkonäytös!

'Sika säkissä' on SIENIRETKEN ennakkonäytös! Syyskuun lopulla ensi-iltansa saava komediallinen draama ystävyydestä ja vähän keski-ikäistymisestäkin on 'Suomen SIDEWAYS'! PJ (Martti Suosalo) ja Jami (Ville Myllyrinne) ovat eroryhmässä ystävystyneet parhaat kaverit. Viidenkympin kynnyksellä heistä vain tuntuu siltä, että oma pää on jämähtänyt ja maailma ympärillä taas on muuttunut miltei tunnistamattomaksi. Mikä eteen? Suomalaismiesten vastaus ongelmaan on tietysti viikonloppuretriitti saaristossa ja yritys päästä 'sieniretkelle' päätä tuulettamaan. Luksushuvilassa onkin tuplabuukkaus ja muutenkaan viikonloppu ei mene ihan suunnitelmien mukaan... :)

Ja liput täältä!