TIISTAI 2.8.

TIISTAI 2.8. 2022

11.30  GULED & NASRA

13.30  SOKEA MIES, JOKA EI HALUNNUT NÄHDÄ TITANICIA - tekijävieraana näyttelijä Rami Rusinen!

15.30  HYTTI NRO 6

17.30  CODA - KAHDEN MAAILMAN VÄLISSÄ

20.00  DOWNTON ABBEY - UUSI AIKAKAUSI

* KIITÄMME MÄNTYHARJUN KUNTAA & KINOA,  ILOKUVAFESTIVAALIN RAKKAITA YHTEISTYÖKUMPPANEITA ❤

KESKIVIIKON 3.8. OHJELMA - ->

 

Lipunmyynti on alkanut!

Nettilipun kautta löydät: 

- Näytöskohtaiset liput (10€/kpl) 

- 10 näytöksen sarjaliput (75€) 

SARJALIPUN KÄYTTÖOHJE: 

- Osta 10x sarjalippusi Nettilipun kautta. Sen jälkeen voit: 

a. käydä Kinossa vaihtamassa sarjalippusi näytöskohtaisiin lippuihin 

b. meilata Kinoon kopio sähköpostitse tulleesta sarjalipusta sekä omat leffavalinnat. Saat paluupostissa näytöskohtaisia lippuja, jotka voit näyttää puhelimen ruudulta sisään tullessa!  

Sarjalippu (10 elokuvaa = 75€) ei ole henkilökohtainen, eli sitä voi käyttää yhdessä myös perhe tai ystäväjoukko.

11.30 GULED & NASRA

Suomi 2021 / K12 / 1h 23min

Ohjaus: Khadar Ayerus Ahmed

Rooleissa Omar Abdi, Yasmin Warsame

Cannesin elokuvajuhlilla maailmanensi-iltansa saanut Guled & Nasra on ajaton tarina perheestä äärimmäisten valintojen edessä. Guled (Omar Abdi) hankkii perheensä niukan elannon haudankaivajana Itä-Afrikan Djiboutissa. Arkea varjostaa puoliso Nasran (Yasmin Warsame) vakava sairaus sekä huoli kaupungin kaduilla viihtyvästä teini-ikäisestä pojasta Mahadista (Kadar Abdoul-Aziz Ibrahim). Nasra tarvitsee rahat kiireelliseen leikkaukseen, ja Guled ja Mahad päättävät tehdä kaikkensa rakkaansa pelastamiseksi ja perheen yhdistämiseksi. Djiboutin karunkauniissa maisemissa kuvattu toiveikas draama on Khadar Ayderus Ahmedin ensimmäinen pitkän elokuvan ohjaustyö.

Levittäjä: B-Plan - kiitos! ♥

Liput täältä!

13.30 SOKEA MIES JOKA EI HALUNNUT NÄHDÄ TITANICIA

Suomi 2021 / K12 / 1h 20min

Ohjaus: Teemu Nikki

Rooleissa: Petri Poikolainen, Marjaana Maijala; Rami Rusinen

HUOM! Näytöksessä tekijävieraana näyttelijä Rami Rusinen!

Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia on ennennäkemätön rakkaustarina, jossa Petri Poikolainen tekee elämänsä roolin kotinsa vankina olevana miehenä. Vankilan muurit kaatuvat, kun Jaakko (Petri Poikolainen) päättää lähteä rakkaansa luo. Päätös ei ole helppo, sillä Jaakko on sokea ja halvaantunut rinnastaan alaspäin - ja matka on taitettava yksin. Päästäkseen perille, Jaakon on luotettava viiden tuntemattoman ihmisen apuun. Mikä voisi mennä pieleen?

Levittäjä: It's Alive Distribution & B-Plan - kiitos! ♥

Liput täältä!

15.30 HYTTI NRO 6

(Suomi, Saksa, Viro, Venäjä 2021) / K7 / 1h 47min

Ohjaus: Juho Kuosmanen

Rooleissa: Seidi Haarla, Juri Borisov

Cannesin elokuvajuhlien Grand Prix'lla palkittu Juho Kuosmasen elokuva Hytti nro 6 vie unohtumattomalle junamatkalle arktisten neuvostomaisemien halki. Sydänsurujaan Moskovasta Murmanskiin pakeneva Laura (Seidi Haarla) saa hyttikaverikseen kovapintaisen kaivostyöntekijän Ljohan (Juri Borisov). Lauran odotukset rauhoittavasta etsikkomatkasta karisevat kerta heitolla, kun Ljoha juo itsensä äänekkääseen humalaan heti ensimmäisenä iltana. Alun yhteentörmäyksen jälkeen eriparinen kaksikko alkaa kuitenkin löytää toisistaan jotakin yhteistä ja odottamatonta. Hienovaraisen huumorin värittämä kohtaaminen täyteen ahdetun junan erikoislaatuisessa maailmassa saa kummatkin matkaajat näkemään myös itsensä uusin silmin. Hymyilevä mies -elokuvallaan kansainväliseen menestykseen nousseen Kuosmasen lämmin ja vilpitön road movie on syntynyt Rosa Liksomin Finlandia-palkitun romaanin innoittamana.

Levittäjä: B-Plan - kiitos! ♥

Liput täältä!

17.30 CODA - KAHDEN MAAILMAN VÄLISSÄ

Yhdysvallat 2021 / K12 / 1h 52min

Ohjaus: Siân Heder

Rooleissa: Marlee Matlin, Emilia Jones, Troy Kotsur

Kuurojen vanhempien kuulevana lapsena Ruby on perheensä ainoa kuuleva perheenjäsen, eli Coda-lapsi. Koulunkäynnin ohella hän uurastaa perheensä kalastusyrityksessä. Perheelleen omistautunut Ruby rakastaa laulamista. Lahjakkaana laulajana Ruby joutuu elämänsä vaikeimman valinnan eteen, kun hänelle tarjoutuu yllättäen tilaisuus tavoitella omaa unelmaansa. Rubyn perheen toimeentulo on riippuvainen hänen avustaan, joten hänen päätöksensä vaikuttaa koko perheen tulevaisuuteen.

Lämminhenkinen elokuva pohjautuu rakastettuun ja palkittuun ranskalaiseen menestyselokuvaan Bélierin perhe.

Levittäjä: Nordisk Film - kiitos! ♥

Liput täältä!

20.00 DOWNTON ABBEY - UUSI AIKAKAUSI

Iso-Britannia, Yhdysvallat 2022 / S / 2h 05min

Ohjaus: Julian Fellowes

Rooleissa: Elizabeth MacGovern, Hugh Bonneville, Maggie Smith, Michelle Dockery

Ihanan Downtown Abbeyn herrasväen ja palvelusväen tarina jatkuu. Tomin ja Lucyn häiden jälkimainingeissa downtonilaiset kuulevat, että Lady Violetin vanha rakkaus on jättänyt Violetille testamentissaan upean kartanon Nizzassa.

Samalla, kun suurin osa perheestä lähtee Etelä-Ranskaan selvittämään perinnön arvoitusta, Lady Mary jää kaitsemaan Downtoniin saapuvaa kuvausryhmää juuri, kun ollaan siirtymässä mykkäelokuvasta äänielokuvaan.

Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys - kiitos!